Pareri despre MUTU!!!


Fostul jucator japonez Hidetoshi Nakata prezent duminica la Gala Seara Campionilor a declarat ca echipa Romaniei are o grupa grea la Euro, dar ca are o sansa mare daca a ajuns pana aici. "Sunt prieten cu Mutu si ii doresc sa treaca de grupa. Cred ca Romania va scoate rezultate bune. Poate produce surpriza, are jucatori de valoare"

Luca Toni:"Asa cum este, un jucator excelent, foarte tehnic si inventiv, pentru Italia va fi greu contra lui. Ne-am inteles bine cat am jucat impreuna. Trebuie sa fim atenti la Adrian, insa nu trebuie sa confundam nationala Romaniei cu Mutu.Nu ne gandim ca Romania e cel mai usor adversar. Romania are multi jucatori interesanti si e o nationala de grup, care poate pune mari probleme oricui intr-o zi buna. Trebuie sa jucam la aceeasi intensitate toate partidele, daca vrem cu adevarat sa ne luptăm pentru titlul european"

Luca Toni îi urează lui Adi să aibă un Euro de excepţie. Domenech şi Donadoni ascund în spatele declaraţiilor de complezenţă teama de Mutu. Şi noi, ziariştii, când îl întrebăm pe câte vreun olandez, englez sau pakistanez ceva de naţionala României, începem cu „ce părere ai de Mutu?”. De-abia pe urmă urmează aceeaşi întrebare despre Chivu şi, dacă întrebatul chiar ştie de ambii, îndrăznim să pomenim de Lobonţ. Ne punem speranţele în el chiar dacă încercăm cu orice ocazie să aruncăm clişee de genul ”există 11 jucători în echipă” sau „România nu e dependentă de el”. Mutu trebuie să facă faţă unei presiuni nebune, e adevărat, dar ceva mai diferită. Trebuie să suporte toate speranţele noastre, trebuie să înfrunte toate grijile şi angoasele care ne bântuie. Şi, după toate astea, trebuie să mai si joace bine, să strălucească, să dea goluri şi să ne treacă de grupe. Pare cam mult, nu? Păi e cam mult!

Ganea:"Favorite sunt mai multe, dar cred ca nemtii au cele mai mari sanse. Ca jucator, cred ca Mutu va fi senzatia Campionatului European. E in forma mare si o sa vedeti cum va juca! Am evoluat alaturi de el si e un mare atacant. Nu vezi la multi atatea calitati imbinate asa de bine. Are un simt al portii si o tehnica iesite din comun"

"Mutu: steaua Fiorentinei, atacantul ideal: tehnic, puternic, cu simt al portii fantastic. Un jucator capabil sa castige singur un joc. A reusit sa-si disciplineze un caracter cu probleme", scriu italienii de la Sport.it

sport.ro,prosport,libertatea.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com