Adriana Mutu este desteapta foc

Fiica lui Mutu , vorbeste 3 limbi straine.Dupa modelul Consuelo

POLIGLOTA. Daca pe teren el este cel care face cel mai adesea legile jocului, cind vine vorba de educatia copiilor familiei Mutu, Consuelo este cea care dicteaza. Si o face bine, am zice noi...
De la venirea pe lume a primului copil al familiei, principala preocupare a lui Consuelo a devenit educatia micutei Adriana. Asa se face ca, urmind modelul mamei sale, care vorbeste in mod fluent patru limbi straine, Adriana, in virsta de doar un an si zece luni, incearca deja sa-i calce pe urme acesteia. Drept urmare, micuta in­te­lege inca de acum trei limbi straine: romana, spa­niola si italiana, dind insa invariabil ras­punsuri la intrebarile parintilor in limba spaniola. Inca de la nastere, Adrian i-a vorbit micutei in limba romana, Consuelo in italiana, iar bona in spaniola.
Tot pentru a-si educa fetita in acelasi spirit in care a fost crescuta si ea, acela al unei familii numeroase si unite, Consuelo a im­pinzit casa cu fo­to­grafii ale fiului cel mare al lui Mutu, Ma­rio, din dorinta ca acesta sa faca par­te de la bun inceput din uni­versul fa­mi­lial al Adrianei. Bu­curos ca pre­ocupa­rile so­tiei sale sint cu totul diferite de cele ale altor neveste de fot­ba­listi, care isi tra­iesc viata ex­ploatind la maximum celebritatea so­tu­lui, Adi Mutu merge pe mina sotiei in ceea ce priveste familia, con­siderind-o o mina cis­tigatoare...
Au petrecut Pastele separat

Cu toate ca si-ar dori sa petreaca im­preuna Pastele ortodox, Mutu si Consuelo nu au fost impreuna cu ocazia acestei sar­batori. Din cauza meciului in care a fost ti­tular, fotbalistul a fost nevoit sa ramina la Flo­renta, in vreme ce sotia lui s-a aflat in Sta­tele Unite ale Americii. Consuelo a ple­cat la Miami in urma cu citeva saptamini, ora­sul de care este indragostita inca din pe­rioada in care era studenta si, totodata, locul in care va veni pe lume si cea de-a doua fiica a lui Mutu, Maya. Desi a fost sfatuita de mai multe persoane sa ramina sa nasca in Italia, Consuelo a pre­fe­rat ca Maya sa vina pe lume, in­tocmai ca si primul ei copil, in cli­nica privata din Florida, unde tatal ei este actionar. Ca de fie­care data cind este departe de fa­mi­lia sa, Adrian Mutu a pe­tre­cut ore in sir la te­le­fon cu sotia sa, in­te­re­sin­du-se de fie­care pas facut de aceas­ta pen­tru pre­ga­tirea ve­ni­rii pe lume a celui de-al treilea co­pil al sau.


revistavip.net

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com