Probleme la clubul PACHA!!!


Lansat cu mare tam-tam în urmă cu două luni, clubul Pacha, unde acţionar este starul Fiorentinei, Adrian Mutu, se află în aceste zile în centrul unui mare scandal. Ramona Dumitraşcu, o animatoare care nu a fost lăsată să danseze în discoteca Briliantului, a făcut dezvăluiri şocante, anunţând printr-un comunicat de presă că localului de lux din Bucureşti i-ar fi fost retrasă franciza de către conducerea grupului Pacha.

Scandalul a pornit de la un comunicat de presă, remis în cursul zilei de ieri, în care se anunţa că grupul Pacha ar fi retras numele Pacha Bucureşti din cauza neîndeplinirii contractului, discoteca lui Mutu fiind pe punctual de a se închide.

“Conducerea grupului Pacha, cu Panchi Urgell (responsabil mondial pentru francizele acestei cunoscute discoteci), în calitate de purtător de cuvânt, doreşte să comunice şi să informeze populaţia Municipiului Bucureşti că discoteca recent inaugurată în acest oraş cu numele Pacha Bucureşti a încălcat în mod repetat ce-rinţele necesare pentru menţinerea francizei.

Conducerea nu doreşte sub nici o formă, ca acest oraş să aibă o idee greşită cu privire la ceea ce înseamnă “Pacha” ca şi concept şi filozofie de muncă. În consecinţă Grupul Pacha îşi exercită dreptul de a îi retrage numele.

Începând din acest moment, se comunică cetăţenilor şi turişilor din Bucureşti că respectiva sală nu e o societate Pacha şi că folosirea mărcii e considerată ilegală”- se arată în comunicatul cu pricina.

Contactată telefonic de Click!, sora Briliantului, Laura Cordun, spune că la originea acestui comunicat misterios stă de fapt răzbunarea unei dansatoare, Ramona Dumitraşcu, aceasta fiind refuzată de acţionarii clubului atunci când a vrut să-şi ofere serviciile de animatoare.

“Este o fată, dansatoare, Ramona Dumitraşcu, care vrea să ne facă rău pentru că nu a fost acceptată să danseze la noi. Ea a trimis comunicatul. O să o dăm în judecată”, a precizat sora lui Adi Mutu, care , ieri, i-a convocat de urgenţă într-o şe-dinţă pe toţi acţionarii clubului.

La rândul său, Ştefan Brotac, unul dintre acţionarii principali, susţine că discoteca funcţionează pe baza unei francize semnate chiar de spaniolul Lorenzo Manolo: “Franciza este semnată de Manolo şi se află la mine. Este tradusă şi în română” , a declarat acesta pentru Click!

Deşi Ramona Dumitraşcu nu a fost de găsit, surse din anturajul acesteia susţin că Lorenzo Manolo s-ar fi certat cu acţionarii români ai clubului pe motiv că ar fi investit nu mai puţin de 600 000 de euro în această afacere, bani pe care nu şi i-a mai recuperat, decizând astfel să retragă franciza.

Grupul Pacha dezminte retragerea francizei

Printr-un comunicat sosit aseară, la închiderea ediţiei, Grupul Pacha a dezminţit că ar fi retras franciza clubului de la Bucureşti. “Nici o schimbare nu a survenit în prezent la Pacha Bucureşti. Presa nu are nimic de publicat pe marginea acestui subiect”, se arată în comunicatul spaniolilor.

La rândul ei, Laura Cordun ne-a declarat despre scandalul iscat: “Sunt mulţi oameni care ne vor răul. E uşor să te dai spaniol, pentru că mi-e greu să cred că Manolo, care e bolnav şi e în spital acum, ar fi făcut aşa ceva”.

Consuelo e pe punctul să nască

În timp ce în ţară sora lui Adrian Mutu, Laura Cordun, încearcă să medieze scandalul izbucnit pe neaşteptate în jurul discotecii Pacha, Briliantul se află în America, soţia sa Consuelo aşteptând să nască dintr-o clipă în alta. Consuelo a fost dusă miercuri seară de urgenţă la un spital din Miami.



click.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com