Mutu apare in Ciao!

Revista Ciao, este o publicatie de paparazii.Avand un mare tiraj, datorita materialelor in exclusivitate. In numarul de luna asta, aparut azi , este si Mutu, alaturi de Cozmin Gusa.Ciao dezvaluie cum a decurs intalnirea celor 2.

"Conform zicalei 'cine se-aseamana se aduna, in Italia ,Adrian Mutu si Cozmin Gusa.Primul dintrei ei, briliantul fotbalului romanesc si un idol local in Florenta, cel de-al doilea, un viitor primar general al Capitalei caruia ii va fi foarte greu sa fie idolatrizat aici, pentru ca avea de munca atat cat Mutu in 10 ani. Candidatul la PMB, s-a grabit sa ajunga la Mutu inainte ca acesta sa plece in SUA, unde Consuelo va naste cel de-al doilea copil al lor. 'Pentru mine este foarte important ca Adi militeaza pe fata pentru generatia noastra si ma bucur ca ma sprijina.Astfel toti cei care-l iubesc sau nu, pot intelege ca Mutu este mult mai mult decat unul dintre cei mai mari jucatori de fotbal ai Romaniei, este si un roman bun cunoscator al vietii politice, care-si doreste sa progresam. Nu se gandeste doar la el.Este un semnal nu doar pentru romani, ci pentru toata generatia noua de politicieni, sportivi , tineri .Pentru un sportiv ca el, faptul ca in Romania, si , in speta aceaste alegeri pot fi fraudate, este strigator la cer'.(C.G)
Pare o declaratie de campanie, dar , campanie- necampanie, se pare ca Gusa a preferat , in loc sa se plimbe prin Capitala, convingadu-i, pe alegatori sa-l voteze, sa-i faca o vizita de 24 de ore lui Mutu , la Florenta. A luat masa impreuna, au preferat compania pretenilor si colegilor fotbalistului de la AC FIORENTINA, dar si a asociatului internationalului, Felipe, impreuna detinand brandul vestimentar Souvenir, foarte cunoscut in Italia. Tomas Ujfalusi, capitanul echipei italiene, aflat si el la cina cu baietii, a povestit ca tatal lui este din Transilvania, ca vorbeste foarte bine romaneste, si ca si-a petrecut multe vacante in tara noastra, lucruri pe care Gusa si colegii mei le-au auzit pentru prima oara.Una peste alta, baietii au luat cina si pranzul a 2 a zi, s-au simtit bine , s-au fotografiat, Adi Mutu a promis ca in cantonament va citi" 10 pacate ale Romaniei", cartea lui Cozmin Gusa, pe acre a primit-o cu dedicatie de la acesta, si nu in ultimul rand, ca-l va vota.(citat din revista)

click pe poza pt a le marii!!


lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com