Mutu alias "Vasile"

Selectionerul nationalei, dezvaluie ca cei mai glumeti de la nationala sunt MUTU si LOBONT.Nici nu ne mira,din moment ce "briliantul" nu-i la prima farsa facuta unui antrenor (i-a facut farse si lui Prandelli).
Piţurcă: "Ne destindem la Mogoşoaia cu grătare şi lăutari" Observind ca selectionerul Victor Piturca se afla in studioul emisiunii Nasul de la B1 TV, Adrian Mutu si Bogdan Lobont s-au hotarat sa-i faca o farsa tehnicianului. Astfel, cei doi au sunat, pretextind ca sint doi suporteri care vor sa-i adreseze cateva intrebari omului care conduce "nationala" Romaniei. Mutu si-a ales numele de cod "Vasile", in timp ce Lobont a optat pentru la fel de mioriticul "Gheorghe". Inconfundabila voce ragusita a lui Lobont a tradat farsa, Victor Piturca gustand momentul umoristic al elevilor sai. "Este dovada ca avem parte de o atmosfera buna la echipa nationala. In ultima vreme chiar ne-am destins intr-un mod foarte placut in cantonamentul de la Mogosoaia, cu gratare si lautari", a spus Piturca.
Piţurcă( despre MUTU) : "Dacă vrei sa fii valoros, nu trebuie să ai emoţii" "Mutu nu are de ce sa simta o presiune suplimentara in aceste momente sau la EURO. El are experienta acumulata in Serie A. Si eu am jucat in atatea finale, dar nu auzeam deloc suporterii adversi. Ma concentram la meci. In echipa Steaua '86, Majearu era ceva mai emotiv, dar cind intra pe teren se juca cu adversarii. Cind vrei sa fii valoros, nu trebuie sa ai emotii".
gsp.ro




Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com