Maya Vega Mutu este o fata cuminte!!!


"E un copil foarte frumos. Are niste ochi mari si foarte vioi. Nu plange niciodata noaptea si este hranita doar cu lapte matern. Doctorii au fost inca de la nasterea ei incantati de cum arata"(-un apropiat al familiei)

Mama lui Adrian Mutu, Rodica, s-a dovedit si de aceasta data a fi o bunica model. Aflata la Miami, in Statele Unite, alaturi de Consuelo, Rodica Mutu aproape ca nu se dezlipeste de patutul nepoatei sale. 'Cred ca nici de copiii sai nu a avut atata grija cum are de nepoti. Ultima venita in familie, Maya e ca si lumina ochilor ei. Pentru fiecare dintre cei cinci nepoti mama lui Adi a avut ceva special', au declarat aceleasi surse ale ziarului nostru.
Sotia lui Adrian, frumoasa Consuelo, a trecut foarte bine perioada postnatala. Ea a petrecut doar doua zile in spital dupa ce a nascut, iar acum se simte excelent. Mai mult, Consuelo va urma un program de gimnastica de intretinere.
libertatea.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com