Mutu: „O să-l egalez pe Hagi!“




Decarul naţionalei se vrea diplomat atunci când vor­beşte despre adversari, dar, dincolo de respect, se distinge o imensă ambiţie de a arăta că România nu înseamnă doar o echipă oarecare sau că Mutu e doar cel mai bun dintre români.
1 România lui Mutu poate fi mai bună decât România lui Hagi la acest Euro? Chiar dacă am avut plăcerea să prind ca jucător sfârşitul acelei perioade, vorbim despre două epoci distincte. Hagi a fost Hagi și nimeni nu va putea nega vreodată asta. Ce-şi doreşte Mutu? Ca parte a echipei României, să obţină performanţe măcar la fel de importante ca Hagi.
2 A venit vremea să nu mai venerăm atât de mult trecutul? Suntem datori să ne înclinăm în faţa realizărilor predecesorilor, să învăţăm din greşelile lor şi să obţinem rezultate mai bune. Şi nu de dragul concurenţei peste timpuri, ci pentru noi.
3 Care erau relaţiile între veterani şi cei tineri atunci şi cum este acum? Există grupuri bazate pe afinităţi, dar echipa e echipă. De altfel, rezultate bune nu pot fi obţinute fără spirit de echipă.
4 Mutu, Ribery, Pirlo, Van Persie. Cine va fi mai bun la Euro? Orice e posibil. Aş vrea să fiu cel mai bun, este de la sine înţeles, dar cel mai important aspect rămâne acela că România trebuie să fie cea mai bună.
5 Cum îi răspunde Mutu lui Henry, după ce acesta ne-a numit „vicioşi”? Henry? De-abia aştept să ne vedem pe teren!
6 Chivu a spus că „Generaţia de Aur” stătea cu fundul în poartă. Cum veţi sta voi la Euro 2008? Vom vedea care va fi tactica de joc. Suntem cât se poate de conştienţi de natura grupei în care am nimerit. Echipe mari şi jucători pe măsură. Avem, însă, şi noi atuurile noastre. Nu mergem la Euro ca ageamiii, ci ca oameni care sunt capabili să realizeze ceva. Cu fundul în poartă sau în afara ei, importante rămân calităţile tehnico-tactice, inteligenţa şi, în final, rezultatele.
7
Ai vorbit recent cu inter­naţionali italieni, francezi sau olandezi? N-am discutat cu prea mulţi, dar, e clar, fiecare îşi apără interesul şi ţara.
8 Care îşi este cel mai antipatic dintre cei pe care îi vom întâlni la Euro? Pe teren, toţi vom fi antipatici.
9 Vei avea curajul sa baţi „scăriţă”, dacă vom avea un penalty? Poate curajul, poate inspiraţia...
10 Finalul interviului cu Adrian Mutu a fost rezervat unor mesaje pe care acesta le transmite prin intermediul ProSport adversarilor şi suporterilor români înainte de turneul final din Austria şi Elveţia. Acestea reprezintă, conform lui Adrian, şi mottourile sub care va juca fiecare dintre partide.
Mutu către:
Francezi Le jour de gloire est arrive! Pour la Roumanie! (Ziua gloriei a venit! Pentru România!)
Italieni Ci vediamo in campo! (Ne vedem pe teren!)
Olandezi
Victoria de la Constanţa nu e întâmplătoare. Vrem s-o demonstrăm
Suporterii români Fiţi, ca întotdeauna, alături de noi. Să dea Domnul să fiţi şi mândri de noi!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com