Mutu a ales!!!


Chiar daca zilele trecute se vehicula ca Adrian Mutu va fi prezent la reuniunea lotului de azi pentru stagiul de relaxare din statiunea turca, azi aflam ca "briliantul s-a decis sa fie alaturi de Consuelo unde urmeaza sa nasca intr-o clinica privata din Miami. De mentionat este ca nu era oblicatorie prezenta atacantului roman in acest cantonament.Reuniunea oficiala va fi pe data de 22 mai la Mogosoaia, unde Adrian va fi prezent , pentru ca pe 31 mai nationala va juca un meci amical impotriva celor din Muntenegru.

Asa ca nu ar fi corect sa-l criticam pe Mutu, pentru ca oricine care ar fi in locul lui ar lua aceasta decizie, este un moment important din viata lui si este necesara prezenta lui, si fiti siguri ca daca ar avea nationala un meci important Mutu sigur ar fi renuntat la aceast moment important din viata lui, si ar fi jucat pentru fanii

lee

1 comentarii:

Roby 12 mai 2008 la 21:44  

foarte buna alegerea...a facut un lucru foare frumos

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com