Episodul 16 din IL FENOMENO-ADRIAN MUTU!!!



A fost redata partea a 3 din culisele fastoasei nunti a familiei Mutu.Briliantul a dezvaluit ca se intelege foarte bine cu socrul sau.Se declara un fan a lui Marcel Pavel."Canta frumos,o voce exceptionala,incredibila". A si dezmintit ,minciunile vehiculate in presa precum ca ar fi primit un Lamborghini de la nepotul lui Becali." Am primit doar cadouri de suflet"(tablouri,icoane).
Toata echipa Fiorentinei s-a reunit pentru a petrece cu ocazia zilei de nastere a lui Tomas Ujfalusi.Petrecerea s-a tinut intr-o locatie din Florenta numinta" 13 Cocosati". Adrian ii invata pe cativa coechipieri cum sa rosteasca unele cuvinte in limba romana. Se serveste la masa si vinul lui Adrian Mutu( in curand va fi lansat oficial), avand denumirea "10" .Vieri i-a facut si "reclama" spunand ca acesta este"samponul" lui MUTU. Pentru a descinde atmosfera ,ei au practicat si un joc ,un fel de ritmul palmii ,trebuia ca fiecare sa fie atent la cel din fatza sa cum bate palma in masa pentru a face si urmatorul exact la fel in cel mult 3 secunde.Care pierdea gusta o gura de vin.
O vedem si pe Adriana jucandu-se, cu diverse lucruri din casa ,iar pe Adrian cum se joaca pe PlayStation.

In continuare Consuelo povesteste,ca niciodata nu s-ar fi imaginat sa se casatoreasca cu un capricorn, pentru ca ,avea impresia ca nu se putea intelege cu cei din zodia respectiva. Se declara responsabila de mica, chiar si tocilara pe vremea cand studia. Ea a absolvit scoala de Administratia La Pontificia Universitad Catolica Madre y Maestra,apoi Scoala de Moda din Miami.Vorbeste fluent 6 limbi.
In prezent frumoasa dominicana, este Ministru Consilier (ambasador special la Vatican), la Ambasada Republicii Dominicane din Roma.
Cosmin Cernat prezinta magazinul oficial al echipei "viola", tricouri,sepci,ghete,foarte multe accesorii. Prandelli(antrenorul sau) declara despre Mutu ca are calitati tehnice,foarte rezistent din punct de vedere fizic dar si psihic.
In timp ce conduce(indreptandu-se spre Bologna,sediul de prezentare a coletiei de haine Souvenir Clubbing) ,el povesteste tot felul de nazbatii pe care le face alaturi de coechipierii sai.
O intamplare haioasa s-a intamplat inaintea unui antrenament.Dupa ce au studiat o revista dedicata clubului(revista "Viola", in care era o poza cu antrenorul sau la varsta de 70 de ani(aproximativ), castigand multe cupe Uefa, si a Ligii Campionilor.Toti coechipierii s-au decis sa puna mai multe poze pe o tabla din vestiarul violei , si sa scrie dedesubtul pozei um mesaj ironic.Chiar daca a gustat gluma , Pradelli a glumit si el la randul sau, cu ei, spunandu-le ca vor avea un antrenament "special" La sfarsitul emisiunii , Mutu studiaza bine pestii din acvariu, spunand ca pe unul din pesti care era mai grasut ca ar trebui sa-l puna la cura de slabit=))=))=))

In fiecare LUNI de la ora 23:00, va fi difuzat serialul pe KANAL D:)
lee


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com