Rezumatul episoadelor 9.10.11.12 a serialului "IL FENOMENO-ADRIAN MUTU"


Saptamana a 3 a serialului "IL FENOMENO-ADRIAN MUTU"
Episodul 9: L-am vazut pe Mutu facand incalzirea pe stradionul San Siro ,inaintea duelului cu ,Chivu.Evolutia de-a lungul partidei in meciul cu Inter Milano.Continuarea calatoriei cu avionul pentru meciul cu Rusia.La sosire il asteptau zeci de ziaristi,dar spre suprinderea lor ,Mutu iese prin spate.Consuelo prezinta ultimile camere,declarand ca pernele din dormitor sunt preferatele ei.Serialul preferat a amadurora este serialul american CSI. Iar desenul preferat a Adrianei este Nemo,urmarindu-l din fotoliul ei preferat de culoare roz


Episodul 10: Adrian ,alaturi de mama sa merg impreuna la cumparaturi. Pastele il petrece alaturi de prieteni si familie.Doar Consuelo lipseste fiind la Miami.Dezvaluiriile lui Mutu continua,declarand ca prima echipa cu care a tinut a fost Universitatea Craiova.In 1997 a fost pentru prima oara selectionat la nationala.La 16 ani,l-a intalnit pentru prima oara pe Giovani Becali.La 18 ani a primit cadou o Dacie de la antrenorul sau de la Fc Arges.Sora sa , Laura fiind cu 4 ani mai mare decat Adrian, povesteste despre clubul "PACHA",unde au fost investiti 2 milioane de euro,avand ca suprafata de 1200 de metrii patrati.

Episodul 11: Vedem imagini de la ,lansarea oficiala a echipamentului nationale , fiind foarte solicitat de catre fani pentru autografe. Mutu primeste de la clubul sau o zi libera, ceea ce nu s-a mai intamplat de 3 saptamni.El profita de aceea zi insorita, si iese impreuna cu toata familia la un restaurant luxos.

Episodul 12: Adrian o rasfata pe fiica sa de fiecare data cand are ocazia.Dialogul dintre cei doi fiind si romanesc si spaniol.Inca o data Mutu ne demonstreaza ca isi dedica timpul liber familiei sale, fiind el care o hraneste pe Adriana. Alaturi de familia Mutu , in restaurant se mai afla si verisoara Consuelei. Apoi Adrian este invitat sa viziteze muzeul fotbalului, discutand cu Antognoni despre viitorul Fiorentinei. O intamplare haioasa se intampla in hypermarket , cand Adrian observa la casa ca nu-si gaseste portofelul , crezand la urma ca i s-a furat.Din fericire il gaseste in masina sa .


lee

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com