MUTU ne da emotii!!!


Liderul “naţionalei” a sosit aseară în România după ce a fost anunţat printr-un sms să se prezinte astăzi la vizita medicală.

Echipa naţională a României intră de astăzi în linie dreaptă pen­tru Euro 2008. În această dimin­ea­ţă este programată vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti, iar de mîine “tri­colorii” vor intra în canto­na­ment la Mogoşoaia. Victor Piţurcă îi aşteaptă pe toţi jucătorii convo­caţi, mai puţin pe Cristi Chivu, care se va prezenta la lot după ce Inter Milano va disputa sîmbătă finala Cupei Italiei.

Plana o singură incertitudine, în jurul lui Adrian Mutu. Sosirea sta­ru­lui Fiorentinei a fost învăluită în mister pînă aseară, deoarece Mutu n-a răspuns la telefon în ultima perioadă. A fost ocupat cu soţia sa, Consuelo, care a născut vineri o fe­ti­ţă, în SUA. Chiar dacă FRF nu ştia pînă ieri cu ce cursă va ajunge aces­ta, “Briliantul” a fost totuşi anun­ţat printr-un sms să se prezinte as­tăzi la vizita medicală şi mîine la reu­nirea lotului. Răspunsul lui Mu­tu a venit printr-un mesaj scurt pe mobil: “OK”. Emoţiile au fost risi­pi­te aseară, cînd golgeterul României a aterizat la Bucureşti. Liderul e gata de Euro!

Circuit la complet

Controlul de astăzi este menit să-i ofere lui Victor Piţurcă infor­ma­­ţii suplimentare despre starea me­dicală a fotbaliştilor, după ce aceş­­tia au făcut la clinica MedLife testele impuse de UEFA. “Tricolorii” vor trece prin circuitul complet: la­borator (sînge, urină), cardio­lo­gie, ortopedie, dezvoltare fizică şi pro­ba de efort (bicicleta). Cel mai im­portant parametru va fi cel ae­rob, care îi va arăta selec­ţionerului ca­pa­­citatea jucătorilor la efort.

Programul “naţionalei”

Vizita medicală 21 mai
Cantonament Mogoşoaia 22 mai-1 iunie
Amical Muntenegru 31 mai
Plecarea Elveţia 2 iunie
Meci Franţa 9 iunie
Meci Italia 13 iunie
Meci Olanda 17 iunie

gsp.ro

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com