Spiridon Mutu:"Nimeni nu sta langa mine cand joaca Adi"

Spiridon Mutu, tatal 'Briliantului', a dezvaluit pentru Libertatea ca traieste meciurile 'tricolorilor' intr-un mod cu totul aparte.

Spiridon Mutu, tatal celui mai iubit jucator al nationalei Romaniei, va urmari partidele 'tricolorilor' de la Euro din fata televizorului. 'Am unele probleme de rezolvat, motiv pentru care nu pot pleca din localitate', a explicat tatal 'Briliantului' motivul pentru care a ales sa ramana la Pitesti pe perioada Europeanului. Spiridon Mutu a dezvaluit ca in timpul meciurilor echipei nationale si ale Fiorentinei, echipa de club la care activeaza fiul sau, ori de cate ori se afla in fata televizorului prefera sa urmareasca singur toate partidele. 'Eu ma uit la un televizor, sotia la altul. Cand sunt in fata micului ecran, ma manifest ca pe stadion! Acesta este motivul pentru care prefer sa urmaresc meciurile singur. Nimeni nu sta langa mine cand joaca Adi!"

Bea un pahar cu apa in pauza partidei

Pe parcursul meciurilor, Spiridon Mutu nu obisnuieste sa bea nici macar un pahar cu apa: 'Nu beau bere, nu mananc seminte. Practic, nu fac nimic din ceea ce face un suporter obisnuit atunci cand urmareste un meci la televizor. Doar in pauza beau un pahar cu apa. De regula, am emotii mari pentru fiecare meci in parte".

Il roaga sa aiba grija sa nu se accidenteze

Inainte de fiecare meci, parintele celui mai iubit jucator al nationalei vorbeste cu fiul sau la telefon. "Pe langa faptul ca-i urez succes, il rog sa aiba mare grija sa nu se accidenteze', a declarat Spiridon Mutu, care, printre altele, a precizat ca cel mai emotionant meci al echipei nationale pe care l-a urmarit de cand Adi a imbracat tricoul reprezentativ a fost de departe cel cu Danemarca, atunci cand Romania a pierdut calificarea in ultimele doua minute de joc. "Eram cu mana pe clanta usii. Ma pregateam sa ies din casa pentru a iesi in centrul orasului sa ma bucur alaturi de ceilalti oameni pentru calificare. Cand... totul s-a naruit! Din pacate, asa a fost sa fie!"

libertatea.ro


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com