Barometrul Mutu!

Libertatea.ro are la sfarsitul saptamanii o sectiune numita"Barometrul vedetelor", insemnand purtarea vedetelor pe toata perioada intregii saptamani.Foarte des Adrian Mutu apare in acest top, de data asta apare "sus" asta insemnand ca a avut o purtare buna pe tot parcursul saptamanii.

Acesta este citatul din libertatea.

"Nu vi se pare ciudat ca fotbalistii se accidenteaza sau incaseaza cartonase rosii exact atunci cand au mai multa nevoie de cateva zile libere de la club sau echipa nationala? Adi Mutu a fost eliminat intr-un mod absolut stupid, in finalul meciului de campionat de saptamana trecuta si, ce coincidenta, tocmai acum sotia lui se pregateste sa nasca la Miami. Ce-i drept, Fiorentina lupta pentru un loc in Champions League, nationala intra in cantonament pentru Euro, dar parca mai important e ca o sa ai un mostenitor. Chiar n-am fost ironic. Nu stiu daca in astfel de cazuri trebuie sa primeze interesul public sau cel personal. Daca e mai bine sa faci milioane de oameni fericiti sau sa-ti vezi mostenitorul in primele clipe de viata. "

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com