Mutu revine la lot, dar Raţ rămâne căpitan!

Cei doi veterani ai naţionalei au fost iertaţi de Piţurcă după escapada din San Marino, dar căpitanul echipei va rămâne şi în următoarele meciuri fundaşul de la Şahtior Doneţk. Raţ a purtat banderola şi în ultima acţiune a tricolorilor, dubla Luxemburg - Franţa.

Victor Piţurcă a anunţat ieri stranierii pe care îi va chema la lot pentru ultimele două meciuri din preliminariile pentru Europeanul din Polonia şi Ucraina. Săpunaru, Lobonţ, Mazilu şi Daniel Niculae au fost lăsaţi la echipele de club, fie din cauza accidentărilor, fie din cauza lipsei de meciuri. Luni, 3 octombrie, printre tricolorii prezenţi la Mogoşoaia vor fi însă Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş, oamenii implicaţi în ultimul mare scandal de la naţională.

Tehnicianul României i-a iertat în mod oficial pe cei doi "troublemakeri", dar acest lucru nu e suficient pentru recuperarea statutului de lideri pe care cei doi îl aveau în vestiarul naţionalei. Chiar dacă Mutu şi Tamaş au fost ultimii doi căpitani ai echipei de la retragerea lui Chivu, Victor Piţurcă nu va muta banderola de pe braţul căpitanului desemnat la precedenta acţiune. Răzvan Raţ îi va conduce pe tricolori din teren şi în ultimele două meciuri din campania pentru Euro, cu Belarus (7 octombrie) şi cu Albania (11 octombrie).


13 stranieri pentru Belarus şi Albania

Costel Pantilimon (Manchester City FC), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Glasgow Rangers FC), Răzvan Raţ (FC Şahtior Doneţk), Răzvan Cociş (FC Rostov), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Bănel Nicoliţă (AS Saint-Etienne), Gabriel Torje (Udinese Calcio), Adrian Mutu (AC Cesena), Bogdan Stancu (Orduspor Kulubu), Ciprian Marica (FC Schalke 04), Gheorghe Bucur (FC Kuban Krasnodar) şi Ianis Zicu (ŢSKA Sofia).

1 comentarii:

Agamemnon4 2 octombrie 2011 la 19:28  

Sa-i transmita cineva marelui Mutu ca din cauza lui am pierdut biletul la pariuri.Singurul eveniment pe care l-am pierdut este Gol Marcat - Cesena.Adrian Mutu sa-mi trimita valoarea castigului,ii pot scana si trimite oricand biletul ca sa se convinga singur!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com