Cu fix un an în urmă, «Briliantul» îl umplea de sânge pe ospătarul Berat Racaj

Pe 23 octombrie 2010, Adrian Mutu (32 de ani) l-a bătut pe Berat Racaj (29 de ani), ospătar într-un bar din Florenţa. Românul a susţinut că a fost jignit, dar kosovarul a negat şi l-a reclamat la poliţie. Avocatul Luca Spaziani (43 de ani) afirmă că “Briliantul” n-are de ce să spere că va fi iertat de clientul său.


Libertatea: Domnule Spaziani, care sunt ultimele veşti în cazul “Adrian Mutu - Berat Racaj”?
Luca Spaziani: Prefer să nu comentez acum. Aveţi răbdare şi veţi afla mai multe peste două, trei luni.

Totuşi, a trecut un an de la incident. Chiar nu s-a întâmplat nimic în ultima vreme?
Nimic notabil, cu excepţia faptului că dosarul este analizat de procuratura din Florenţa. Aşteptăm ca justiţia să ia o decizie.

Vreţi să spuneţi că în tot acest timp nu au existat negocieri între cele două părţi, că Mutu nu a încercat să se împace cu clientul dumneavoastră?
Eu am avut prima şi ultima discuţie cu avocaţii lui Mutu cu aproximativ opt luni în urmă, când am fost chemaţi împreună la poliţie, pentru lămurirea unor detalii din dosar. Aşadar, nu a fost vorba de negocieri. Iar Berat nu a fost contactat de Mutu în acest timp.


Zvonurile despre împăcare, nefondate


Adrian Mutu are reputația unui băiat răuA circulat informaţia conform căreia Mutu i-ar fi oferit 10.000 de euro şi o maşină lui Berat Racaj în schimbul iertării şi al renunţării la plângere.
Aud pentru prima dată aşa ceva! Dacă acest zvon a fost lansat de Mutu, pot să spun că el vorbeşte mult, dar de făcut nu a făcut nimic în acest sens. Nu repet ceea ce v-am zis deja.

Să presupunem însă că Mutu chiar i-ar face o astfel de propunere clientului dumneavoastră.
În acest caz, decizia i-ar aparţine clientului meu, nu mie. Totuşi, din câte ştiu, nu asta îl interesează pe Berat Racaj.

La urma urmei, ce pretinde clientul dumneavoastră?
Ca justiţia să facă dreptate, ceea ce înseamnă că Adrian Mutu nu prea are motive să spere că va fi iertat. Sunt şanse ca, până la sfârşitul anului, cazul să fie soluţionat.


De Gigi Grosu a scăpat mai uşor

Spre deosebire de Berat Racaj, Gigi Grosu (33 de ani, foto), ospătarul pe care Adrian Mutu l-a bătut în 2006 cu o bară de fier învelită într-un prosop, a fost mai uşor de înduplecat. Acesta a acceptat din partea “Briliantului” o sumă de bani consistentă şi a renunţat, în cele din urmă, la intenţia de a se adresa justiţiei.


Adi, cu bune şi rele în ultimele 12 luni


23.10.2010: îl bate pe Berat Racaj, chelnerul kosovar al localului Full Up din Florenţa.
16.12.2010: tratează cu dezinteres petrecerea de Crăciun organizată de Fiorentina în localul Otel din Florenţa: vine însoţit de câţiva prieteni români şi pleacă prea repede.
17.12.2010: absentează de la antrenamentul Fiorentinei, motivând că este înzăpezit.
05.01.2011: părăseşte val vârtej şedinţa de pregătire a Fiorentinei, fără încuviinţarea antrenorului Sinişa Mihajlovici, nemulţumit că şefii clubului nu-i permiteau să se transfere la Cesena.
29.03.2011: înscrie două goluri în meciul România - Luxemburg (3-1), după ce oaspeţii deschiseseră scorul, salvând echipa naţională de la un rezultat ruşinos.
03.06.2011: deschide scorul în partida România - Bosnia (3-0) din Giuleşti, cel mai bun meci făcut de el şi de echipa naţională în preliminariile Euro 2012.
08.08.2011: cu două zile înaintea amicalului San Marino - România (0-1) întârzie, alături de Gabi Tamaş, într-un local din Rimini şi revine, la hotelul în care era cazată delegaţia tricoloră, sub influenţa băturilor alcoolice, potrivit unor surse din interiorul echipei naţionale.
21.09.2011: îl premiază pe Paul Luparu (21 de ani), elevul care a luat cea mai mare notă la a doua sesiune de bacalaureat, cu o excursie de trei zile în Italia şi cu o invitaţie la meciul Cesena - Lazio (1-2), în care înscrie golul gazdelor.
07.10.2011: marchează o dublă în meciul România - Belarus (2-2), apropiindu- se la un singur gol de recordul lui Gică Hagi, care a înscris de 35 de ori pentru echipa naţională.
16.10.2011: este eliminat din meciul Cesena - Fiorentina (0-0) şi suspendat trei etape pentru că a încercat în mod repetat să-şi lovească peste figură un adversar care îl ţinea de tricou.

1 comentarii:

maria 23 octombrie 2011 la 09:39  

interesant articolul, insa Adi e e si el , deci supus greselii, mai multe sau mai putine.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com