Ziarul ring: Mutu, "hatrick" la Consuelo

Adi Mutu şi soţia lui, Consuelo, au venit în ţară pentru câteva zile. După ce au petrecut în jur de două săptămâni la Cannes, cei doi vor sta împreună cu părinţii fotbalistului la Piteşti. Sursele noastre ne-au declarat că Adi vrea să profite din plin de „timpul liber” datorat suspendării şi „lucrează” de zor la pentru un al treilea copil.
Până la sfârşitul lunii octombrie, Mutu este liber. Fotbalul nu va fi o prioritate pentru „Briliant”, acesta deja s-a consolat cu suspendarea primită în cazul „Sibutramina” şi, după cum ne-au spus apropiaţii, fotbalistul îşi doreşte foarte mult ca, în această perioadă, soţia lui să rămână însărcinată pentru a treia oară.


Ei mai au două fetiţe, Adriana Lea şi Maya Vega, însă Mutu a mărurisit, după venirea pe lume a celei din urmă, că îşi doreşte foarte mult un băiat. Ar fi al patrulea copil al lui Mutu, el având un băiat, Mario, din prima căsătorie cu Alexandra Dinu. Nu întâmplător, cei doi au ales să petreacă aproximativ două săptămâni în Franţa, fiind una dintre zonele preferatele ale lui Consuelo. „Ştiu că Adi lucrează din greu pentru un bebe, speră ca în curând să se întâmple minunea. Chiar dacă îşi doreşte un băieţel, acest lucru nu poate fi programat, ce vrea Dumnezeu va fi”, ne-a mărturisit unul dintre apropiaţii fotbalistului.
Nu are oferte
Adrian Mutu a fost pus pe lista de transferuri de Fiorentina, dar momentan nu are unde să plece pentru că nu are oferte, aşa cum ne declara şi impresarul jucătorului săptămâna trecută. Pantaleo Corvino, directorul sportiv al clubului viola a declarat în presa italiană că „nu avem nici o propunere pentru Mutu, iar dacă nu vom reuşi să vindem nişte jucători, va fi dificil în această vară pentru că nu vom avea cum să facem achiziţii”.
Fiorentina şi-a propus să joace totul pe Jovetic, muntenegreanul fiind considerat viitorul echipei. „Totuşi, ce se poate realiza prin vânzarea lui Mutu? Suspendat până în octombrie, cine va plăti mulţi bani pe el şi cum va reuşi Fiorentina să facă o afacere din vînzarea lui?”, se întreabă site-ul violanews.com.
Vor sta la Piteşti
Adi a sosit în ţară cu o zi înaintea lui Consuelo, iar cei doi şi-au dat întâlnire la Piteşti. Fotbalistul a ţinut să petreacă câteva zile cu părinţii lui şi soţia lui. La precedenta „escapadă” în ţară, decarul a fost singur, dominicana invocând frigul drept scuză. Dar acum motiv nu a mai exista, şi a ţinut să-l însoţească pe Mutu. „Vor sta doar la Piteşti, cu părinţii lui Adi. Şi Consuelo şi-a dorit să meargă la Piteşti, i-a plăcut foarte mult zona”, ne-a mai spus aceeaşi sursă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com