Mutu, la party cu fete goale şi Minune

Fotbalistul s-a distrat vineri fără nevastă, dar cu Adi Minune, la deschiderea unui restaurant. Lui Adrian Mutu i-a fost indeajuns ca soţia lui, Consuelo, să lipsească de lângă el o singură seară, ca să-şi facă de cap. Sosit vineri în Bucureşti, fotbalistul s-a distrat de minune, iar sâmbătă, când a venit şi doamna Mutu, nici nu a luat-o de la aeroport.


Adrian Mutu a venit vineri la Bucureşti pe neaşteptate şi a participat seara la petrecerea de la Restaurantul Rucăr, din Capitală, alături de câţiva prieteni. Cei prezenţi au aflat repede de apariţia “Briliantului” la Rucăr, pentru că Adi Minune şi-a început programul artistic cu o melodie dedicată lui Mutu. Adi a apreciat mâncarea şi muzica din restaurant, dar şi prezentarea inedită de modă desfăşurată la Rucăr, unde câteva dintre cele mai frumoase modele din România au defilat aproape goale, acoperite doar cu câteva piese de lenjerie.
Sosită sâmbătă, după petrecerea la care a fost prezent atacantul Fiorentinei, Consuelo nu a fost aşteptată la aeroport de soţul ei. Chiar dacă Mutu are un apartament în Bucureşti, Consuelo s-a cazat la Hotelul Howard Johnson.

Soţii Mutu au avut, ieri, program de vizite

Ieri, cei doi soţi au avut un program plin de vizite. Mai întâi şi-au petrecut dimineaţa la sora lui Adrian Mutu, unde s-au jucat cu cei doi nepoţei, Diana (9 ani) şi Luca (3 ani), iar după-amiază au mers la Snagov pentru o întâlnire cu finii Ana Maria şi Laurenţiu Reghecampf.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com