Pus pe lista de transferuri, Mutu n-are nici o ofertă

Adrian Mutu a fost pus pe lista de transferuri de Fiorentina, dar momentan nu are unde să plece pentru că nu are oferte.
Clubul italian vrea să scape de atacantul român după "scandalul sibutramina", iar pe lista de plecări se află şi portarul Sebastien Frey.


Pantaleo Corvino, directorul sportiv al clublului viola a declarat în presa italiană că "nu avem nici o propunere pentru Mutu, iar dacă nu vom reuşi să vindem nişte jucători va fi dificil în această vară pentru că nu vom avea cum să facem achiziţii". Şefii i-au redus deja salariul lui Mutu cu 50%.

Fiorentina şi-a propus să joace totul pe Jovetic, muntenegreanul fiind considerat viitorul echipei. "Totuşi, ce se poate realiza prin vînzarea lui Mutu? Suspendat pînă în octombrie, cine va plăti mulţi bani pe el şi cum va reuşi Fiorentina să facă o afacere din vînzarea lui?", se întreabă site-ul violanews.com

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com