"Ramai in Italia!"

Fostul capitan al Barcelonei a declarat pentru CANCAN ca lui Adrian Mutu i se potriveste cel mai bine campionatul italian.


Impreuna cu Gica Hagi ati scris istorie la Galatasaray, acum un alt fotbalist important este aproape de a ajunge in Turcia, Adrian Mutu. Cum ti se pare aceasta mutare?

G.P.: Sincer, nu am mare incredere in realizarea ei. Nici la Galata, nici la Besiktas. Probabil ca turcii il vor, dar nu cred ca se va concretiza, presa de acolo exagereaza mult atunci cand vine vorba de transferuri. Mutu este un jucator valoros, mai poate juca la nivel inalt.

-Nu e nici Galatasaray o destinatie buna? Pentru voi a fost. Dar Rusia?

- Galata are suporteri minunati, este un club important in Europa, dar nu se poate compara campionatul Turciei cu cel italian. In Rusia sunt bani multi, dar nu stiu cat de bine i s-ar potrivi lui, ma tem ca un astfel de transfer sa nu-i faca mai mult rau. Pentru Mutu cel mai bine ar fi sa ramana la Fiorentina. In Italia, in orice caz.

- Pantaleo Corvino a transmis un mesaj clar ca vrea sa scape de Mutu.

- Nu stiu ce a zis, dar nu cred ca vor sa scape de el. Probabil vor sa-l vanda pe o suma mare, ceea ce inseamna ca tot un club puternic il va cumpara. Repet, Mutu ar fi bine sa ramana si sa joace in Italia, altfel e de rau. Acolo poate reveni rapid un jucator important in fotbalul european.

- Mai poate redeveni "Briliantul"?

- Este un jucator cu un caracter puternic, inzestrat cu calitati fizice deosebite. Sunt sigur ca va straluci din nou, ii trebuie doar ambitie.

Il vor Sahtior, Zenit si Rubin

Oficialii Fiorentinei au anuntat ca sunt deschisi la discutii pentru transferul atacantului Adrian Mutu, iar acesta nu duce lipsa de oferte. Pe langa formatiile din Turcia, trei echipe din Est sunt interesate de roman: Sahtior Donetk (Ucraina), Zenit Sankt Petersburg si Rubin Kazan (ambele din Rusia).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com