S-a suparat Chivu? Cine e vinovat? Raspuns: Mutu!!!

Probabil lui Chivu i s-a urcat trofeul Ligii Campionilor la cap si s-a cam suparat pe toata lumea.

Ziaristii de la Gazata Sporturilor au aflat de la sursele lor ca vinovatul supararii lui Chivu e Mutu ... culmea, tocmai Mutu. Adi si cand nu vine la echipa nationala ii supara pe unii, inainte ii supara pentru ca venea. Dar in fine ... nu asta e povestea.
Se pare ca pe Chivu e supărat pentru că a fost băgat în aceeaşi oală cu Mutu după meciul cu Serbia şi pentru că s-a simţit trădat de jucătorul Fiorentinei.
Se simte trădat de Mutu
Imediat după eşecul din Serbia, Mutu a părăsit "naţionala" şi a fugit la Novi Sad, la o petrecere privată organizată de interlopul Ratko Buturovici. "Chivu s-a simţit atunci singur, trădat de prietenul său", povesteşte acelaşi amic.
De atunci, relaţia căpitanului cu Mutu s-a răcit. Nici acum, după "cazul sibutramina", Cristi nu-l iartă pe Adrian că a lăsat "naţionala" înaintea campaniei pentru Euro 2012. De aici şi reacţia sa în conferinţa de ieri, de la Lvov, în care acuză că "poate la lot nu am devenit o familie".
Invidie de lider
În plus, după atîţia ani, a apărut şi invidia. Chivu, căpitanul "naţionalei" se simte frustrat că doar Adrian Mutu iese în faţă la victorii, iar greşelile sale sînt imediat amendate. Mircea Sandu a şi confirmat acest lucru în Gazeta Sporturilor.

Eu tot nu inteleg de ce e Chivu suparat ... pai acum Lucescu nu il va mai chema pe Mutu la nationala asa ca poate Chivu sa ii scrie pe frunte LIDER ... UNICUL LIDER si sa se spele pe cap cu banderola.
Claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com