"Mutu a plâns că nu a ajuns la Steaua"

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, a fost la un pas să ajungă în tinereţe la Steaua.
În timpul junioratului, jucătorul care s-a declarat întotdeauna "câine până la moarte" a vrut cu orice preţ un transfer la echipa roş-albastră.

Teodor Anghelini, fost antrenor al grupelor de juniori din Ghencea, a declarat că Mutu plângea la poarta stadionului din Ghencea în momentul în care a aflat că nu poate ajunge la Steaua.

"Mutu a fost la un pas să ajungă în Ghencea. După un meci amical la juniori, FC Argeş-Steaua, s-a rugat de mine să vină în Ghencea. Taică-su mă suna zilnic să-l iau de la Piteşti. I-am spus că-i pot rezolva cu cazarea, cu masa şi cu şcoala, dar cu dezlegarea să vină el. Toată familia, mamă, tată şi Adrian plângeau în faţă la stadion în Ghencea că nu au rezolvat cu actele de transfer", a spus Anghelini la Realitatea FM.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com