Fener vrea un superatacant: va alege dintre Mutu, Baptista şi Henry!

Plecarea lui Adrian Mutu de la Fiorentina la finalul stagiunii pare mai sigură pe zi ce trece. După ce presa italiană a lansat ipoteza unui transfer al internaţionalului român la Manchester City, iar Cosmin Olăroiu a recunoscut că va încerca să-i convingă pe oficialii lui Al Sadd să-l oferteze pe decarul viola, marile cluburi din Istanbul, Beşiktaş, Galata şi Fenerbahce sînt ultimele apărute pe lista celor interesate.

Cum Fener se va despărţi în vară de Guiza si Deivid, iar Semih Senturk are şi el şanse să părăsească Şukru Saracoglu, Mutu a devenit una dintre priorităţi.

Românul va trebui să facă faţă unei concurenţe acerbe pentru un post în atacul "canarilor", avînd în vedere că celelalte nume vehiculate pentru un transfer la cea mai iubită echipă din Turcia sînt Thierry Henry şi Julio Baptista.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com