ADIO MUTU! Corvino: "În atac nu poate juca! Îi avem pe Jovetic şi Gilardino"

Semnalele care crediteză varianta unei despărţiri între Mutu şi Fiorentina sunt tot mai dese în ultima perioadă. Suspendat şi cu salariul micşorat, Mutu va părăsi cel mai probabil gruparea italiană. Într-un interviu acordat presei italiene, Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei a vorbit despre proiectul avut de gruparea viola pentru viitorul apropiat. Corvino susţine că nici Prandelli nu va pleca de la Fiorentina, nici "piesele grele" Jovetic sau Gilardino. În legătură cu Mutu, Corvino lasă de înţeles altceva.

"Vrem să construim în continuare o echipă puternică şi competitivă, dar ţineţi cont că noi plecăm întotdeauna din punct de vedere economic după cele patru echipe puternice din Serie A. De aceea, nu vrem să renunţăm la niciun titular. Nu vom pune un carton cu "de vânzare" pe niciun jucător, chiar dacă vom avea oferte importante, exceptând cazul în care există o dorinţă contrară a jucătorului. Adrian e al doilea atacant, sau poate juca şi vârf, dar pe aceste posturi noi îi avem pe Jovetic şi Gilardino şi nu putem renunţa la niciunul dintre ei. Dacă ar juca toţi în acelaşi timp, ar însemna să renunţăm la o extremă precum Vargas, Marchionni sau Santana. Dar acestea sunt analize tehnice pe care le vom face cu antrenorul nostru. Vă repet, Jovetic e un patrimoniu al acestei echipe şi trebuie să-l 'conservăm' ", a spus Corvino.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com