"Prefer să-l ţinem pe Mutu"

Giancarlo Antognoni a vorbit despre strategia de mercato a Fiorentinei pentru sezonul viitor. Fostul star al echipei viola a avertizat că despărţirea de Mutu nu trebuie făcută decît în cazul găsirii unui înlocuitor pe măsură.

"Din fericire, avem atîţia jucători de calitate în atac în afara lui Jovetici, care e bun, dar nu e unicul ce ar trebui să joace. Eu aş prefera să-l păstrăm şi pe muntenegrean, dar şi pe Adrian Mutu. Dacă românul va fi vîndut la vară, atunci e nevoie de un jucător de aceeaşi clasă pentru a-l subsitui", a mărturisit Antognoni.

Mutu a fost pus recent pe lista de transferări deFiorentina după ce Tribunalul Antidoping l-a suspendat pînă pe 28 octombrie pentru sibutramină şi clubul toscan a cerut reducerea cu 50% a salariului pe perioada sancţiunii. Românul nu prea are oferte şi Fiorentina nu are cum să obţină mai ult de 5-6 milioane de euro din vînzarea atacantului de 31 de ani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com