Mutu alege între Roma şi Istanbul

Adrian Mutu a părăsit duminică România, cu destinaţia Roma. Asta, în aceeaşi zi în care presa italiană a anunţat că vicecampioana Italiei l-a ofertat pe atacantul român. “La Nazione” a scris că AS Roma este gata să plătească 4 milioane de euro pe Mutu, deşi acum doi a fost refuzată cînd a oferit 20 de milioane.



Sigur în Europa
Giovanni Becali nu crede însă varianta trecerii lui Mutu la Roma. “Este posibil ca cineva de la Roma să fi aruncat informaţia pe piaţă pentru a testa reacţia fanilor”, a spus Becali, care vede un alt viitor pentru “Briliant”: “E posibil să plece de la Fiorentina, şi dacă o va face, va pleca la o echipă din Europa. E posibil să fie Fenerbahce”.
Fiorentina nu îl mai vrea deloc pe Mutu, motiv pentru care a anunţat că este gata să-l vîndă chiar şi cu 4 milioane de euro. Victor Becali, impresarul oficial al lui Mutu, este aşteptat pînă la sfîrşitul acestei săptămîni la Florenţa, pentru a prezenta clubului “viola” ofertele pe care Mutu le are în acest moment.
Familia sau banii
Decizia lui Mutu depinde însă de familie. Consuelo pare decisă să rămînă în Italia, mai ales că, recent, presa a speculat că ar fi din nou însărcinată. În plus, la Roma, Mutu ar lucra cu Ranieri, cel care l-a luat în 2003 la Chelsea Londra. În schimb, Fenerbahce îi oferă lui Mutu un contract pentru patru ani, cu un salariu de 4,5 milioane de euro pe sezon.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com