Fuge Mutu de Sinişa?

Mutu nu duce lipsă de oferte, deşi este suspendat până în octombrie pentru că a fost depistat pozitiv cu sibutramină în ianuarie. Ranieri îl vrea pe "Briliant" la AS Roma.


Fiorentina şi Mutu se vor despărţi, foarte probabil, în această vară. După ce i-a fost înjumătăţit salariul pe perioada suspendării, atacantul român a mai primit o lovitură. Antrenorul Cesare Prandelli, singurul său susţinător din club, negociază cu federaţia italiană şi are şanse mari să-l înlocuiască pe Marcello Lippi în funcţia de selecţioner după finalul Campionatului Mondial. Şi, ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, în locul lui Prandelli este posibil să vină Sinişa Mihajlovic. Fostul internaţional sârb este cel care în 2003 l-a scuipat pe Mutu într-un meci Lazio - Chelsea, din Liga Campionilor. Mihajlovic a fost eliminat atunci şi a primit o suspendare de opt meciuri. "M-am simţit umilit", a spus Mutu după ce a fost scuipat de jucătorul lui Lazio.

Ranieri îl cunoaşte de la Chelsea
Salvarea lui Mutu ar putea veni de la antrenorul de atunci al lui Chelsea, Claudio Ranieri. Italianul este acum la Roma şi îl doreşte pe român în echipa sa. Presa italiană a scris ieri că vicecampioana din Serie A a făcut o ofertă de 4 milioane de euro pentru golgheterul Fiorentinei, iar toscanii par decişi, şi la presiunea suporterilor, să răspundă afirmativ. Mutu a mai fost dorit de Roma şi în urmă cu doi ani, dar atunci Fiorentina a refuzat 20 de milioane de euro.

13 goluri are Mutu în 2009/2010 în 19 meciuri pentru Fiorentina

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com