Fostele glorii ale Fiorentinei: "Fiorentina ar face un lucru bun daca l-ar pastra pe Mutu!"

Fostii atacanti Alessandro Altobelli, Giuseppe Signori si Maurizio Ganz au declarat, miercuri, pentru site-ul firenzeviola.it, ca Fiorentina ar face bine sa nu-l vanda pe Adrian Mutu, suspendat noua luni pentru dopaj.


"Importanta lui Mutu in cadrul echipei nu se pune in discutie, deoarece Fiorentina era in lupta pe trei fronturi cand el era in teren. Suspendarea lui a fost resimtita, dar nu cred ca este bine sa-l vanda. Mutu este un jucator important pentru o echipa ca Fiorentina", a spus Altobelli.
"Prestatia lui Mutu din acest sezon a fost conditionata de suspendarea pentru dopaj. Este un jucator decisiv pentru Fiorentina si s-a vazut absenta sa.
Clubul are obiective inalte si din punct de vedere tehnic este just sa-l pastrezi pe Mutu"
, a afirmat Signori.
"Nu intra in discutie valoarea lui Mutu ca jucator si de aceea cred ca Fiorentina ar face un lucru bun daca l-ar pastra. Pentru el a fost un sezon straniu, cu multe dificultati, la fel ca si al echipei", a precizat Ganz.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com