Click: Mutu şi-a cinstit prietenii cu o ţuică

Adrian Mutu a sosit luni în Romania pentru a-şi rezolva unele probleme legate de o afacere. Cu această ocazie, el a ţinut să-i revadă şi pe câţiva dintre prietenii lui din ţară.
Ieri după amiază, atacantul a pus mâna pe telefon şi i-a chemat acasă la el la Piteşti pe câţiva dintre prietenii lui.
În scurt timp, în curtea casei lui au ajuns Jean Barbu, Ionuţ Luţu, Alin - cel mai bun prieten, dar şi foşti amici din copilărie.



"Au mâncat, au băut şi au discutat. Părinţii lui Adrian s-au preocupat din plin pentru ca invitaţii să se simtă bine. Mama, Rodica, a făcut grătar, iar tatăl, Spiridon, a pus la bătaie cea mai bună ţuică pe care o avea în casă. Am înţeles că toată lumea a băut cel puţin o ceaşcă de ţuică", a povestit un vecin din Piteşti al familiei Mutu.
"Briliantul" a venit singur în România. El era aşteptat să sosească împreună cu soţia, Consuelo, dar aceasta au trebuit să rămână în Italia pentru a rezolva unele probleme la Consulatul Dominican.
Ieri, atacantul s-a întors la Florenţa, iar duminică va pleca împreună cu soţia într-o primă vacanţă în America.
Cel mai probabil, cei doi vor merge la Miami, unde "Briliantul" deţine o vilă. Ulterior, Mutu şi Consuelo vor pleca pentru câteva zile în Republica Dominicană.

Nu merge la turneul din Canada

Suspendat nouă luni pentru dopaj, Adrian Mutu nu va merge cu Fiorentina în turneul din Canada. Formaţia italiană ar fi dorit să-l poată folosi pe român în meciurile amicale pe care le va disputa în ţara frunzei de arţar, a cerut o derogare în acest sens, dar răspunsul a fost negativ. Mutu ar urma să revină pe teren în octombrie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com