Mutu a încins grătarul la Piteşti

Adrian Mutu (31 de ani) a făcut o vizită-fulger în România. “Briliantul” a sosit în ţară ieri şi s-a îndreptat spre Piteşti, nerăbdător să mănânce mici în curtea casei părinteşti.


Avionul pus la dispoziţia lui Adrian Mutu de către compania Blue Air a aterizat pe Aeroportul “Aurel Vlaicu” din Bucureşti ieri după-amiază. “Briliantul” a fost preluat de o maşină şi s-a îndreptat spre Piteşti, unde era aşteptat de Rodica şi de Spiridon, cei doi părinţi. Ajuns acasă, atacantul Fiorentinei i-a mobilizat imediat pe finul său şi pe unul dintre bunii săi prieteni, care s-au întors cu trei sacoşe doldora de cumpărături de la supermarket.




Luţu, invitatul «Briliantului»
Ajutat de tatăl său, Mutu a încins grătarul şi s-a pus pe aşteptat, nerăbdător să mănânce câţiva mici. Când bucatele au fost gata, la poarta casei a apărut şi Ionuţ Luţu. “M-a invitat Adi, să mai stăm de vorbă la un mic”, a explicat fostul atacant al Craiovei. Pe seară, “Briliantul” a părăsit casa părintească, ieşind în oraş la bordul unui bolid Audi. În cursul zilei de astăzi, Mutu se va întoarce la Florenţa, unde va stabili ultimele detalii ale concediului pe care îl va petrece în Statele Unite ale Americii, alături de părinţi, de soţia sa, Consuelo, şi de cele două fetiţe, Maya Vega şi Adriana Lea.
Ar putea pleca în Canada
Fiorentina va anunţa, astăzi, lotul de jucători care va face deplasarea, joi, în stagiul de pregătire din Canada. Chiar dacă Mutu e suspendat, clubul toscan a solicitat federaţiei italiene o derogare în cazul românului, care să-i permită să evolueze în cele două meciuri amicale din turneul canadian.


Consuelo, încurcată de serviciu
Adrian Mutu ar fi trebuit să fie însoţit de soţia sa, Consuelo, în timpul scurtei vizite în România. Aceasta s-a văzut nevoită însă să renunţe la această călătorie în ultima clipă, din cauza unor probleme apărute la Consulatul Republicii Dominicane din Italia, acolo unde lucrează.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com