Victor Becali: "Mutu ar trebui să plece de la Fiorentina"

Impresarul lui Adrian Mutu, Victor Becali, consideră că cea mai bună soluţie ar fi ca internaţionalul român să plece de la echipa italiană Fiorentina.



Agentul de jucători a precizat că salariul lui Mutu trebuie diminuat de o comisie, nu de club. "Lui Adrian Mutu i s-a redus salariul, dar va trebui ca acest caz să treacă prin nişte comisii, sunt proceduri ca la noi. I se va reduce salariul cât spune comisia, nu cât vor cei de la Fiorentina. Acest lucru este regulamentar pentru că în toate contractele se scrie dacă eşti depistat pozitiv se reduce suma pe care o primeşti de la club, chiar pot să nu te plăteasca deloc. Cel mai bine pentru Mutu şi pentru Fiorentina ar fi să se despartă. Să vedem ce posibilităţi vor fi, ce oferte vor veni pentru că ei vor sa recupereze nişte bani. Mutu vrea un salariu mai bun, lucrurile nu stau atât de simplu", a declarat Victor Becali pentru Sport Total FM.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com