Libertatea: Agresorul lui Mutu, arestat

Danielle Taddei (38 de ani) a fost reţinut de poliţia italiană, fiind suspectat de implicarea în incidentul ale cărui victime au fost Adrian Mutu şi soţia sa, Consuelo.
În dimineaţa zilei de 16 aprilie, familia Mutu a petrecut într-un club din Florenţa, Italia, împreună cu prietenii ei, Fawaz Gruosi şi Tommaso Buti. Dupa chef, mergand spre masini au fost abordati de doi necunoscuti care i-au făcut avansuri soţiei lui Mutu.
Tommasi Buti şi Fawaz Gruosi i-au luat apărarea lui Consuelo şi au fost agresaţi. Mutu a scăpat neatins. Poliţia l-a identificat pe unul dintre făptaşi ca fiind Danielle Taddei (38 de ani). Acesta a fost recunoscut atât de Adi Mutu, cât şi de Butti.



Mutu, dorit în Canada
Adrian Mutu (31 de ani) rămâne o piesă importantă în angrenajul Fiorentinei, în ciuda suspendării de 9 luni primite din cauza dopajului cu sibutramină.
Gazzetta dello Sport a scris, ieri, că gruparea toscană a solicitat deja federaţiei italiene (FIGC) să acorde o derogare în cazul “Briliantului”, astfel încât acesta să poată evolua în cele două partide amicale pe care echipa le va disputa în stagiul de pregătire din Canada, din a doua jumătate a lunii mai.
Altfel, site-ul fioren tinanews.com pretinde că atacantul român şi-a exprimat dorinţa de a rămâne la Fiorentina, refuzând toate ofertele venite din Turcia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com