Chivu - de vis, Mutu - de coşmar!

Intre Cristi Chivu (29 de ani) şi Adrian Mutu (31 de ani), liderii generaţiei actuale de fotbalişti români, au existat diferenţe majore în privinţa parcursului din ultimul sezon competiţional. Dacă fundaşul lui Inter Milano a avut parte de cel mai bun an în tricoul campioanei Italiei, atacantul Fiorentinei a fost din nou protagonistul unor scandaluri care i-au umbrit performanţele sportive.


Anul lui Chivu:

Cristi Chivu, fundaşul lui Inter Milano, are ocazia să încheie sezonul cu o performanţă de vis. Chivu a câştigat Cupa Italiei, titlul de campion în Serie A şi va disputa, sâmbătă, finala Ligii Campionilor, împotriva germanilor de la Bayern München. Dacă vor pune mâna şi pe acest ultim trofeu, căpitanul tricolorilor şi colegii săi se vor acoperi şi de bani, nu doar de glorie, întrucât Massimo Moratti, patronul nerazzurrilor, a promis fiecărui jucător o primă în valoare de 600.000 de euro!

Performanţele lui Chivu sunt cu atât mai importante, cu cât fundaşul a fost victima unei accidentări groaznice. Pe 6 ianuarie, în timpul meciului cu Chievo, Chivu a suferit o fractură a osului parietal drept şi a fost operat de urgenţă. Revenit pe gazon după o pauză de 77 de zile, Cristi a reuşit să marcheze, pe 24 aprilie, contra Atalantei (3-1), primul său gol în tricoul campioanei Italiei. În plus, căpitanul tricolorilor o duce excelent şi în viaţa conjugală, soţia sa, Adelina (28 de ani), anunţându- l că e din nou însărcinată şi că urmează să nască în toamnă.

Anul lui Mutu:

La polul opus, Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei a reuşit din nou să iasă în evidenţă mai mult prin scandalurile în care a fost implicat, decât prin realizările de pe terenul de fotbal. În octombrie anul trecut, cu doar trei zile înaintea meciului Serbia - România (5-0) din preliminariile Campionatului Mondial, Adi a petrecut până spre dimineaţă într-un bar, în compania dinamovistului Adrian Cristea şi a două femei. “Briliantul” a continuat distracţia şi în noaptea umilinţei suferite de tricolori la Belgrad: a părăsit hotelul în care era cazată naţionala fără să-l anunţe pe selecţionerul Răzvan Lucescu şi s-a dus la Novi Sad, unde a fost surprins alături de Ratko Buturovici, un cunoscut interlop local. Din cauza acestei escapade, Adrian nu a mai fost convocat la prima reprezentativă.


Problemele atacantului Fiorentinei au continuat şi anul acesta. Pe 29 ianuarie, Comitetul Olimpic Italian anunţa că “Briliantul” a fost depistat de două ori pozitiv la sibutramină, o substanţă conţinută de “Capsula de slăbit”. În urma scandalului, Mutu a fost suspendat pe o perioadă de 9 luni, iar clubul i-a redus salariul cu 50%.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com