Nerecunostinta!

In urma cu mai bine de o luna, Gazeta Sporturilor a lansat o provocare destul de interesanta pentru microbisti, astfel s-a creat site-ul www.11delegenda.gsp.ro, pentru a alege viitorii jucatori de legenda.
Au fost multe alegeri cu care nu am fost de acord, dar nu asta conteaza ci faptul ca ADRIAN MUTU nici macar nu a fost propus pentru a fi ales un jucator de legenta.

In viziunea celor de la GSP, Romania joaca 4-3-3, astfel au fost propuse 3 posturi de atacanti. Pe partea dreapta au fost propusi: Gigel Bucur, Marius Niculae, Alexandru Ionita, a iesit castigator daca se poate spune asa Gigel Bucur. In centru a fost propusi: Florin Costea, Ciprian Marica, Bogdan Stancu, cele mai multe voturi le-a primit Ciprian Marica. Si acum surpriza, pe partea stanga, unde de obicei juca Mutu la echipa nationala, au fost propusi: Cristi Tanase, Banel Nicolita si Andrei Cristea. Pai cum Dumnezeu au judecat cand au facut aceste alegeri cei la Gazeta nu pot sa imi explic. La inceput am crezut ca probabil se aleg doar jucatori mai tineri, jucatori de perspectiva, dar cand i-am vazut pe Lobont in poarta si pe Chivu in aparare ... mi-am dat seama ca nu e asa. De cand este Cristi Tanase mai bun ca Adrian Mutu? Ce a facut Banel Nicolita ca sa ajunga un jucator de legenta? Cate goluri in Serie A a dat Andrei Cristea? Si acum sa va spun cine a iesit castigator ... ei bine ... doamnelor si domnilor Banel Nicolita este un jucator de legenta pe banda stanga la echipa nationala. Mutu, acest jucator mediocru in opinia celor de la Gazeta Sporturilor a dat prea putine goluri in Italia, e la indemana oricui sa dea peste o suta de goluri in unul dintre cele mai importante campionate din lume.
RUSINE !!!
Claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com