Becali îl vrea liber pe Mutu

Giovanni Becali face demersurile necesare pentru ca AC Fiorentina să-l lase pe Adrian Mutu să plece la vară ca jucător liber de contract, asta în cazul în care gruparea toscană se va decide să renunţe la “Briliant”. Raţionamentul lui Becali e simplu: Mutu o costă pe Fiorentina în jur de 8 milioane de euro în cazul în care va rămîne pînă la finalul contractului, vara lui 2012, suma însemnînd salariul plus taxele. Peste doi ani, Mutu va pleca liber, iar Fiorentina oricum n-ar mai încasa nimic, astfel că ar economisi cele 8 milioane de euro dacă l-ar lăsa liber pe Mutu în această vară. În plus, Becali este dispus să refuze orice ofertă pentru Mutu, cotat de Fiorentina la 5-6 milioane de euro, dacă salariul propus “Briliantului” nu ajunge la 5 milioane de euro pe sezon.




Fiorentina nu s-a decis încă dacă va renunţa la Mutu. Directorul sportiv Pantaleo Corvino a anunţat sîmbătă că gruparea “viola” nu se va baza pe Mutu în sezonul următor. “Mutu e un jucător care a fost important pentru Fiorentina, dar acum mergem pe mîna lui Jovetici”, a spus Corvino. Duminică, oficialul a spus altceva: “Mutu a făcut o eroare, dar este un jucător foarte important pentru noi. Ne-a costat mult absenţa lui. Avem nevoie să ştim să iertăm fără resentimente”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com