"Nu ştiu care e viitorul lui Mutu, dar va regreta la finalul carierei! M-a dezamăgit"

Fostul internaţional român Florin Răducioiu l-a criticat pe jucătorul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, pentru greşelile pe care le-a făcut în afara stadionului, menţionând că este dezamăgit de comportamentul acestuia.

"Mutu e un mare jucător, unul dintre cei mai importanţi din istoria fotbalului românesc, are abilităţi tehnice deosebite, marchează goluri, dar nu este cel mai mare fotbalist al României. Comportamentul său i-a stricat imaginea nu doar în Italia, ci şi în România. A făcut lucruri pe care un profesionist nu-şi permite să le facă. Acum ştim adevărul despre ce a făcut şi cum afectează faptele sale clubul Fiorentina. Cu el pe teren în meciul de la München, cu Bayern, Fiorentina ar fi obţinut alt rezultat, şi ar fi putut lupta pentru locul al patrulea în campionat. Nu ştiu care este viitorul lui Mutu, dar va avea regrete la finalul carierei. Eu sunt dezamăgit de comportamentul său", a spus Răducioiu, pentru Radio Toscana.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, şi ar urma să revină pe teren în octombrie.

Mutu a mai fost depistat pozitiv la finalul anului 2004, pe vremea când evolua la clubul Chelsea Londra. În acea vreme, românul a fost suspendat şapte luni.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com