Mutu către fani: "Vreau să rămân"

Atacantul român Adrian Mutu a discutat, marţi, cu un suporter al echipei Fiorentina şi i-a spus acestuia că îşi doreşte să rămână la formaţia italiană, dar decizia va aparţine oficialilor clubului, informează violanews.com.


"Vreau să rămân la Fiorentina, dar decizia aparţine clubului", i-a spus Mutu unui suporter al Fiorentinei.

Presa italiană a scris că posibila venire a antrenorului sârb Sinişa Mihajlovici la Fiorentina, dacă Cesare Prandelli va pleca la naţionala Italiei, ar însemna şi despărţirea clubului italian de atacantul român Adrian Mutu, suspendat nouă luni după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

Mihajlovici şi Mutu au avut un conflict în 2003, atunci când românul juca la Chelsea Londra, iar sârbul evolua la Lazio Roma. Mihajlovici l-a scuipat pe Mutu într-un meci din Liga Campionilor şi a fost suspendat pentru opt partide.

sursa: Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com