Prandelli se opune vînzării lui Mutu, cu o condiţie.

Cotidianul Corriere dello Sport scrie că oficialii clubului AC Fiorentina au decis să-l vândă pe Adrian Mutu dar antrenorul Cesare Prandelli e împotriva cedării atacantului român, informează site-ul firenzeviola.it, citat de Mediafax.



Sursa precizează că Prandelli ar putea fi înduplecat să accepte vânzarea lui Mutu, cu condiţia ca oficialii Fiorentinei vor reuşi achiziţionarea lui Simone Pepe de Udinese sau a lui Giuseppe Rossi de la Villarreal.
Pe de altă parte, conducătorii Fiorentinei au decis să se despartă de mijlocaşul peruan Juan Manuel Vargas dacă vor primi o ofertă de cel puţin 25 de milioane de euro.
Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, şi ar urma să revină pe teren în octombrie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com