Adrian Mutu s-a distrat la jocuri de noroc în Piteşti

Adrian Mutu (31 de ani) a încheiat apoteotic scurta vizită făcută, marţi, în România. După cinci ore petrecute cu lăutari în Clubul Yoko din Piteşti, atacantul şi-a încercat norocul la Casino Spiral.
Sosit în ţară marţi după-amiaza, Adrian Mutu nu a pierdut timpul. Având mai puţin de 24 de ore la dispoziţie, “Briliantul” a încercat să se distreze cât mai mult posibil. A început printr-un grătar încins în curtea casei părinteşti din Piteşti, în compania finului Alin, a fotbalistului Ionuţ Luţu şi a câtorva păhărele de ţuică.


La lăsarea serii, atacantul Fiorentinei a evadat în Clubul Yoko, unde a asezonat manelele interpretate de bunul său tovarăş Adrian Minune cu sticle de vin şi cu discuţii cu fostul acţionar dinamovist Gigi Neţoiu.
A stat în salonul VIP
Apogeul distracţiei a fost atins însă în jurul orei 3.00 dimineaţa, când Mutu a intrat pe uşa cazionului Spiral din Piteşti, proprietatea unor oameni de afaceri turci. Sursele ziarului Libertatea susţin că “Adrian s-a îndreptat direct către salonul VIP, unde unica monedă acceptată este euro”. Timp de 30 de minute, “Briliantul” a jucat, a mâncat şi a consumat doar puţin alcool, după care s-a îndreptat spre casă, în compania unui prieten.
S-a interesat de Cristi Tanase
La masa la care a stat Adrian Mutu în Clubul Yoko s-a aflat şi Ionuţ, fratele mijlocaşului stelist Cristi Tănase. “Adi m-a întrebat cum îi merge lui Cristi, cum se simte la Steaua. Mi-a spus că Fiorentina îl urmăreşte cu interes pe fratele meu cam de jumătate de an”, ne-a declarat Ionuţ Tănase.
Claudio Ranieri îl vrea la AS Roma
AS Roma este ultimul club care vrea să-l transfere, de la Fiorentina, pe Adrian Mutu (31 de ani). Claudio Ranieri, fostul antrenor de la Chelsea al “Briliantului”, îl doreşte neapărat pe român, chiar dacă va trebui să aştepte până la finalul lunii octombrie pentru a-l putea folosi, atunci când expiră suspendarea lui Mutu pentru dopaj cu sibutramină.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com