Mutu, pe urmele lui Hagi! "Briliantul" e aproape de Fener!

La 31 de ani, Hagi se transfera la Galatasaray, acolo unde şi-a încheiat cariera în triumf, având la picioare întreaga suflare fotbalistică a osmanlâilor. Exact la aceeaşi vârstă, Adi Mutu poate ajunge, la rându-i, în Turcia, dar la Fenerbahce.




Un lucru e clar: Fiorentina nu-l mai doreşte pe Adrian Mutu, motiv pentru care a dat sfoară în Europa că vrea să-l vândă pe jucătorul care i-a scos pe toscani la liman de multe ori în ultimii ani. Ofertele nu au întârziat să apară. Unele reale, altele aşa-zise piste false. S-a vorbit de Roma, unde Adi ar lucra cu fostul său tehnician de la Chelsea, Claudio Ranieri, s-a amintit de echipa uzbecă Bunyodkor, care-i plăteşte 13 milioane de euro pe an antrenorului Felipe Scolari şi îl are în lot pe brazilianul Rivaldo. Ieri însă, fostul agent al atacantului Fiorentinei, Ioan Becali, un personaj de obicei rezervat în declaraţii, "a scăpat" prima informaţie oficială. Un fir care poate duce la viitoarea destinaţie a lui Adrian Mutu. Atacantul Fiorentinei, suspendat nouă luni după "Cazul sibutramina", ar urma să ajungă în Turcia. "Adi va pleca la o echipă din Europa. E posibil să fie Fenerbahce", a declarat fostul impresar. Fener, echipă care a ratat titlul în ultima etapă, ar putea fi ultima destinaţie a lui Mutu din cariera de fotbalist.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com