Cine-l asculta pe Mourinho?

Chivu a facut tripla Il Scudetto-Cupa-Champions League la brat cu Mourinho. In 2004, tot cu Jose, Mutu si-a ratat sansa la portia de glorie.


Comparatie Mutu-Chivu: Faill Cristi o invata pe Natalia, fetita sa de aproape 2 ani, sa numere cu ajutorul medaliilor de la gat, in timp ce Adrian aduna lunile de suspendare.
Liderii "nationalei" au luat-o in directii opuse.
Omul care i-a tatuat lui Chivu cuvantul "campion" pe piele, este acelasi care, practic, i-a dat delete unui Mutu virusat din folderul Chelsea, unde urmau sa se stranga fisierele cu trofee. Surprise, surpise: el e Jose, " The Special One" Mourinho.
Portughezul a lucrat cu Mutu la Chelsea si putea sa-i faca un upgrade serios in palmares. I-a spus asta undeva prin 2004: " Esti deja un baiat bogat, viitorul ti-e asigurat, iar in Romania esti privit ca un rege. Dar dupa retragere, nimeni nu-si va mai aminti de tine daca nu reusesti sa castigi trofee importante. Astea raman in istorie."
Lui Mutu nu i-a pasat de trofee, de glorie si n-a vrut sa-l lase pe "Mou" sa apese butonul "heal".
Si aici a intervenit Chivu. Capitanul "nationalei" l-a cunoscut pe Jose in 2008, la Inter Milano, si de atunci au vorbit doar cifrele. "Il Scudetto" de doua ori, o Cupa a Italiei, o Supercupa si Champions League. Baiatu' ascultator Chivu s-a umplut de cupe si medalii, iar Mutu a ramas doar cu renumele de "bad-boy". Asa-i ca-i mai bine sa-l asculti pe Jose?

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com