Mutu, OUT de la Fiorentina! "E greu de crezut ca un antrenor care si-a scuipat jucatorul poate continua cu el"

E sigur! Mutu pleaca de la Fiorentina. Mihajlovic, omul care l-a scuipat in ochi pe "Briliant" va fi antrenor dupa ce Prandelli a fost luat la nationala, iar Mutu nu va mai ramane.

Gazzetta dello Sport a scris astazi despre situatia lui Mutu la Fiorentina dupa ce Mihaijlovic va fi numit antrenor principal.


"E greu de crezut ca un antrenor care si-a scuipat iun ochi jucatorul ar putea continua cu el", au notat italienii, care au precizat ca Frey si Vargas vor mai pleca din vara de la Florenta.

PRANDELLI, SELECTIONER DE CRIZA!

Omul care l-a inventat pe Mutu la Parma si care l-a reinventat la Fiorentina, Prandelli va pleca dupa Mondial la nationala Italiei cu care tocmai a semnat pe 4 ani.

1.2 milioane de euro va castiga Prandelli la nationala Italiei, fiind al 3-lea selectioner din dinastia Juventus, dupa Capello si Zoff. Si dinastia Milanului se lauda cu mai multe nume la nationala Italiei, precum Cesare Maldini, Donadoni si Trapattoni.

Dupa Mondial, Lippi va prelua o alta echipa nationala, insa numele acesteia nu a fost inca dezvaluit.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com