"Briliantul" s-a prăfuit! Mutu low-cost!

Oficialii Fiorentinei nu vor sub nicio formă să îl mai păstreze pe Adrian Mutu şi i-au fixat acestuia un preţ de dumping. Conform "La Nazione" clubul toscan este dispus să se despartă de internaţionalul român contra a 4 milioane de euro.

Sursa citată anunţă că Victor Becali, impresarul lui Adi, se va deplasa în următoarele zile la Florenţa pentru a prezenta ofertele pe care Mutu le are în prezent.

Între Roma şi Bunyodkor

Chiar dacă de serviciile lui Mutu sunt interesate Beşiktaş şi Fener, şansele ca acesta să ia calea Turciei sunt reduse. Pentru moment, atacantul ia în calcul două oferte. În primul rând, există varianta Roma, unde ar lucra cu fostul său tehnician de la Chelsea, Claudio Ranieri, care îl doreşte insistent în Cetatea Eternă; a doua variantă este Bunyodkor, formaţie care i-ar asigura siguranţa financiară. Uzbecii plătesc regeşte, ţinându-l pe Scolari pe 13 milioane de euro anual şi pe Rivaldo şi Denilson, jucători care au scris istorie în Europa. Rămâne de văzut dacă mirajul banilor va fi mai puternic decât revanşa şi şansa reabilitării care i s-au ivit lui Mutu în fotbalul adevărat.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com