Consuelo, vacanţă pe fugă în România

Consuelo (32 de ani), soţia lui Adrian Mutu (31 de ani), a sosit în România ieri, pentru a petrece câteva zile de relaxare alături de familia “Briliantului” şi de prietenii acestuia.
Frumoasa Consuelo, soţia lui Adrian Mutu, atacantul Fiorentinei, a sosit ieri după-amiază pe Aeroportul Henri Coandă, cu un avion care a venit de la Roma. Îmbrăcată sport, cu o jachetă din piele de culoare neagră, blugi decupaţi în dreptul genunchilor, Consuelo şi-a făcut apariţia însoţită de un grup de prieteni italieni.


Înainte de a părăsi aerogara, Consuelo, mereu cu zâmbetul pe buze, ne-a declarat: “Am venit pentru două, trei zile, în vacanţă. Sper să nu ne-o faceţi un coşmar”.
Nu a avut lei pentru apă plată
Cel mai hazliu moment s-a petrecut însă în interiorul aeroportului. Însetată după aproape două ore de zbor, Consuelo s-a îndreptat spre un bufet, pentru a-şi cumpăra două sticle de apă plată.
După ce s-a scotocit în geantă, a constatat că nu poate plăti în euro: “Cât costă apa plată?”, a întrebat Consuelo. “Din păcate, nu puteţi achita în euro”, i-a răspuns politicos vânzătoarea.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com