Libertatea: Mutu, chef cu manele

Sosit, marţi, intr-o vizită-fulger in Romania, Adrian Mutu (31 de ani) a chefuit pană in zorii zilei de ieri in Clubul Yoko din Piteşti, alături de manelistul Adrian Minune care i-a cântat mai multe melodii de inimă albastră.


După ce a petrecut câteva ore alături de părinţi, Adrian Mutu n-a ratat ocazia unei ieşiri în oraş. Marţi seară, în jurul orei 22.00, a plecat pe poarta casei din Piteşti, s-a urcat la volanul unui bolid Audi negru, alături de bunul său prieten Alin, şi dus a fost, în direcţia Clubului Yoko din Piteşti. Atacantul Fiorentinei l-a convocat la întâlnire şi pe manelistul Adrian Minune, care a cântat câteva piese dragi “Briliantului”, printre care “Ăsta-i trenul vieţii mele” şi “Ceaveţi voi, duşmani, cu mine?”.

A plecat din club la 3 dimineaţa

La miezul nopţii, în local şi-a făcut apariţia şi Gigi Neţoiu, fostul acţionar dinamovist fiind unul dintre apropiaţii lui Mutu. Petrecerea s-a spart în jurul orei 3.00 dimineaţa, când fotbalistul de 31 de ani a făcut cale-ntoarsă spre casă. Mutu s-a odihnit trei ore, după care s-a îndreptat către Aeroportul Aurel Vlaicu din Bucureşti, de unde a decolat spre Florenţa, la bordul unui charter pus la dispoziţia sa de Compania Blue Air.

Versurile melodiei “Ce-aveţi voi, duşmani, cu mine?”, maneaua preferată a lui Mutu:

«Ce-aveţţi voi, duşmani, cu mine?

Nu vă fac nici rău, nici bine,

De ce voi mă duşmăniţi,

Că am banii mei munciţi?

Mă vorbesc duşmanii mei,

Că sparg miile de lei,

Ce le pasă la duşmani,

Ce fac eu cu ai mei bani?»

Fiorentina l-a lăsat acasă

Adrian Mutu nu va pleca, mâine, în miniturneul pe care Fiorentina îl va efectua în Canada. Clubul toscan a cerut o derogare federaţiei italiene, care să-i permită “Briliantului” să joace în meciurile amicale, în ciuda suspendării primite din cauza dopajului cu sibutramină, dar solicitarea a fost respinsă.

Desfiinţat de Răducioiu
Florin Răducioiu (40 de ani), fostul mare atacant al lui Dinamo şi al naţionalei României, l-a criticat dur pe Adrian Mutu pentru atitudinea avută de-a lungul acestui sezon, pe teren şi în afara lui.
“Mutu nu este cel mai bun fotbalist român. Are o reputaţie proastă în afara terenului după ce a făcut atât la Florenţa, cât şi în România”, a declarat Răducioiu, pentru Radio Toscana. “Adrian nu a fost unde trebuia să fie, atunci când Fiorentina avea mai mare nevoie de el. Cu el pe teren, echipa ar fi putut prinde un loc de Liga Campionilor la sfârşitul sezonului. Sunt dezamăgit de comportamentul lui, pentru că a fost iresponsabil, a încheiat Răducioiu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com