O persoana a fost ARESTATA dupa ce s-a batut cu Mutu la iesirea dintr-un club!

Un barbat in varsta de 38 de ani, pe numele sau Daniele Taddei, a fost retinut fiind suspectat de implicarea in incidentul in care au fost victime Adrian Mutu si sotia sa, Consuelo, in dimineata zilei de 16 aprilie, in Piazza del Carmine din Florenta, informeaza cotidianul Il Firenze.


"Un barbat, cunoscut in viata de noapte din Florenta, e cel care, din declaratiile prietenilor jucatorului Fiorentinei, Adrian Mutu, l-a lovit pe Fawaz Gruosi (58 de ani), din Liban. In catuse a ajuns Daniele Taddei, 38 de ani, o mai veche cunostinta a anchetatorilor".

"Masura i-a fost anuntata in mod direct la Sollicciano, deoarece Taddei e deja arestat pentru un alt episod, un atac asupra unei fete ce a avut loc cu cateva luni in urma, in discoteca Tenax. Decizia de retinerea a fost luata mai devreme, cu aproximativ zece zile in urma, la doar cateva zile dupa altercatia din 16 aprilie, din Piazza del Carmine, in care a fost implicat si campionul roman al Fiorentinei", a notat publicatia citata, in editia de vineri.
Presa italiana a relatat ca atacantul Adrian Mutu si sotia sa Consuelo au fost implicati intr-un incident, in dimineata zile de 16 aprilie, in timp ce se intoarceau acasa dupa o noapte petrecuta la "Cavalli Club" din Florenta, alaturi de doi prieteni.
Potrivit editiei online a ziarului La Repubblica, Consuelo si Mutu au petrecut in noapte de joi, 15 aprilie, alaturi de doi amici, bijutierul libanez Fawaz Gruosi si omul de afaceri Buti Tommaso, si de prietenele lor, iar in jurul orei 2.00 au parasit localul din Florenta si s-au indreptat catre masinile ce erau parcate in Piazza del Carmine, moment in care au fost abordati de doi necunoscuti, care i-au facut avansuri sotiei atacantului roman. "In timp ce mergeau spre masinile lor parcate in Piazza del Carmine, doi straini au abordat-o pe sotia lui Mutu, facandu-i avansuri. In acest moment, ar fi intervenit Mutu, Buti si Gruosi, pentru a-i indeparta pe cei doi necunoscuti, dar acestia l-au lovit cu palma pe Buti si cu pumnul pe Gruosi", a notat sursa citata.
Conform editiei de vineri a cotidianului Il Firenze, Daniele Taddei a fost recunoscut atat de Mutu, cat si de omul de afaceri Buti Tommaso:
"Politistii sunt siguri ca Taddei este cel care l-a lovit pe bijutier si i-a perforat timpanul. El a fost recunoscut atat Mutu, cat si Tommaso Buti, care de asemenea a fost lovit cu palma pe fata. Din fericire fara consecinte, spre deosebire de Gruosi, care a ajuns la spital, avand nevoie de treizeci de zile de tratament".
Sursa: Mediafax

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com