"Fiorentina trebuie să-l păstreze pe Mutu"

Situaţia lui Mutu la Fiorentina este în continuare incertă. Francesco Baiano, fostul atacant al gruparii viola, a declarat, pentru Radio Blu, că gruparea italiană nu ar trebui să se despartă de atacantul român, pentru că Mutu este un jucător extrem de important, care nu poate fi înlocuit cu uşurinţă, informează site-ul violanews.com.

"Fiorentina ar trebui să-l păstreze pe Mutu. Nu l-aş vinde pe român pentru cinci milioane de euro, mai degrabă l-aş ţine strâns. Este un jucător important pentru Fiorentina şi la banii care i-ar lua pe el nu ar cumpăra un jucător la fel de valoros. Este clar că această suspendare i-a scăzut preţul, dar valoarea sa este incontestabilă", a spus Baiano, care a jucat pentru Fiorentina în perioada 1992-1995.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com