Cancan: Mutu a chefuit cu lautari

Internationalul roman a dat o fuga la Pitesti si nu a ratat o petrecere cu amicii sai.
Adrian Mutu a avut marti o zi extrem de incarcata. Venit singur de la Firenze pentru a-si vizita parintii, sotia Consuelo fiind retinuta in Italia de programul incarcat, Mutu a fost asteptat cu bratele deschise de prietenii din orasul in care si-a inceput ascensiunea fotbalistica. Dupa ce dimineata au incins un gratar, "Briliantul" si amicii sai au decis ca distractia poate continua perfect doar pe ritmuri lautaresti.

Astfel, grupul a ales sa isi petreaca seara in clubul de manele Yoko, acolo unde a rezervat o masa in zona VIP. Conform unor martori oculari, la un moment dat insa, voia buna a fotbalistului si a invitatilor sai a fost perturbata de cativa tineri care incercau sa il pozeze si sa il filmeze pe starul Fiorentinei. Situatia a fost rapid rezolvata de patronul clubului, care i-a evacuat din incinta pe paparazzii de ocazie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com