" Suspendarea lui Adrian ar fi o tragedie! "

Ajunsă cu Oltchim la un pas de finala Ligii Campionilor, extrema echipei naţionale de handbal, Ramona Maier, nu este indiferentă la situaţia dificilă prin care trece Adrian Mutu.

„Sunt convinsă că Adi nu ştia ce conţine acea pastilă; şi a luat-o pentru slăbit şi nu pentru a se dopa. Cu atât mai mult, este trist ce i s-a întâmplat. Este un sportiv ajuns la maturitatea carierei şi comisiile antidoping vor să-l distrugă pentru o greşeală neintenţionată. Nu este drept! Fotbalul şi sportul mai au nevoie de el. Suspendarea lui Adrian ar fi o tagedie, ar fi o pierdere imensă! Cred că a plătit deja destul, neavând drept să joace atâta timp! Sunt alături de el, aşa cum trebuie să fie toţi românii!”, a declarat Ramona Maier, pentru „ring”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com