Mutu a dat-o pe vin!

Până la pronunţarea sentinţei în cazul “Sibutramina”, aşteptată la mijlocul lunii aprilie, Adi Mutu profită la maxim de fiecare clipă liberă.

În aceste zile, Mutu stă departe de problemele Fiorentinei, o echipă măcinată atât de lipsa rezultatelor, cât şi de conflicte interne.

Astfel, duminică, în timp ce coechipierii săi câştigau meciul cu Udinese (4-1), atacantul român era la 80 de kilometri distanţă, în localitatea Arezzo, împreună cu fraţii Becali. Motivul?

O ieşire în aer liber, pe o vreme splendidă, pentru a vedea pe viu un mare premiu de călărie.


"Publicul prezent la Centrul de Echitaţie San Zeno a fost răsfăţat de oaspeţi iluştri", a notat siteul de specialitate dothorse.it.

În primul rând "eroul" Italiei la Cupa Mondială din 1982, Paolo Rossi, venit împreună cu familia, apoi vedeta Fiorentinei, Adrian Mutu, dar şi soţia celebrului atacant argentinian Hernan Crespo.

"Jucătorul Fiorentinei, împreună cu amicii săi, a stat la o masă din sectorul VIP. Adrian s-a intersectat şi cu Paolo Rossi, cei doi profitând de ocazie pentru a schimba câteva cuvinte", a menţionat sursa citată.

Au trecut două luni de la data de 28 ianuarie 2010, atunci când Adi Mutu a fost suspendat provizoriu din orice competiţie pentru clarificarea cazului de dopaj cu sibutramină.

"Încă nu a fost stabită data procesului. Cred că la mijlocul lunii aprilie vom afla sentinţa. Până atunci, Mutu rămâne suspendat şi nu se pune problema să joace", a declarat Sandro Mencucci, administratorul delegat al Fiorentinei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com