«Prinţul» Cristea, paravan pentru Mutu

Gurile rele spun că idila dintre Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu a fost fabricată pentru a-l salva pe «Briliant» de furia soţiei sale, Consuelo.
Deşi pare o aventură în toată regula, legătura dintre Adrian Cristea şi Bianca lui Bote nu e atât de solidă pe cât ar crede unii, iar toate declaraţiile şi circul făcut de cei implicaţi în asta nu e decât o făcătură.
Cel puţin aşa susţin gurile rele din lumea mondenă, care vorbesc de un aranjament menit a distrage atenţia de la un alt scandal. Acesta îl are în prim-plan pe Adrian Mutu, care a fost surprins de paparazzi la acelaşi hotel cu Bianca Drăguşanu, în timpul vizitei pe care acesta a făcut-o la Bucureşti acum trei săptămâni. Imaginile cu cei doi, dar şi informaţiile apărute ulterior conform cărora Mutu ar fi cheltuit o sută de milioane de lei vechi în compania blondei, au ajuns la urechile soţiei Consuelo.

Frumoasa dominicancă n-a mai trecut cu vederea acest derapaj şi i-a reproşat în termeni duri lui Mutu infidelitatea, încercările acestuia de a o convinge că nu a fost nimic la mijloc fiind sortite eşecului.
Ca să iasă din ghearele soţiei, „Briliantul" a pus la cale un plan diabolic. L-a băgat la înaintare pe „Prinţul" Adrian Cristea, tovarăşul de pahar de dinaintea meciului cu Serbia, aranjând ca el să lege o aşa-zisă aventură cu Bianca.
Tot Mutu ar fi vorbit şi cu paparazzii, pentru a-i surprinde pe cei doi, reuşind astfel să mute atenţia de la aventura pe care a avut-o el cu Bianca. El a vrut să-i demonstreze soţiei că de fapt nu are nici o legătură cu blonda lui Bote şi că întâmplător a fost surprins ieşind din aceeaşi locaţie cu ea.
Pentru a-şi pune planul în aplicare, Mutu a avut şi acceptul Biancăi, tânăra fiind de acord să se expună cu Adrian Cristea.

Soţia «Briliantului» a luat foc!
Consuelo, soţia lui Adi Mutu, a fost extrem de nervoasă după ce a aflat că fotbalistul și Bianca Drăgușanu au fost, în același timp, la același hotel.
Adi și Consuelo sunt căsătoriţi din 2005 și au împreună două fetiţe.
Frumoasa din Republica Dominicană este cunoscută drept o femeie extrem de geloasă, așa că orice alăturare a numelui soţului ei cu altă femeie o face să ia foc.

Mutu, maximum un an de suspendare!
Cristea și Mutu sunt buni prieteni
Ieri, Procuratura Antidoping a Comitetului Olimpic Italian a cerut o perioadă de suspendare de un an de zile pentru Adrian Mutu. „E maximul minimului!", cred apărătorii românului.
Conform site-ului firenzeviola.it, Mutu nu a fost considerat recidivist, existând chiar posibilitatea să scape cu o simplă amendă.



Întâlnirea dintre Mutu şi Bianca a declanşat scandalul
*13 martie. Bianca Drăguşanu petrece o oră în hotelul Novotel. Culmea, tot acolo se afla şi fotbalistul Adi Mutu. La plecare, Bianca e condusă în parcare de un amic de-al lui Adi.
*24 martie. Bianca este surprinsă de paparazzi petrecându-şi noaptea în apartamentul fotbalistului Adrian Cristea.
*25 martie. Cătălin Botezatu anunţă că se desparte definitiv de blondă. Aceasta leşină în emisiunea lui Capatos şi pleacă acasă cu salvarea.



Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com